Er du ansat i ældreplejen og ramt af stress?


Jeg har i over 30 år arbejdet i forskellige lederjob inden for ældreområdet. Jeg har ofte oplevet medarbejdere og kolleger få stres, og set hvor alvorligt, det er for deres liv – både privat og på arbejde.


Som leder har jeg haft ansvaret for at få medarbejderne tilbage igen i deres job efter et stressforløb. Hver gang er det vanskeligt og udfordrende at opleve højt værdsatte medarbejdere, der får det værre og værre, og samtidig ikke have redskaberne til at gøre noget ved det.


Mange ledere oplever det på tværs af organisationer med høj kompleksitet, hvor tid, opgaver og forventninger ikke altid harmonerer.


Som stresscoach kan jeg hjælpe dig med at forstå, hvad der forårsager din stress og give dig værktøjer og teknikker til at håndtere det på en sund og effektiv måde. Gennem individuelle samtaler og vejledning kan jeg hjælpe dig med at identificere de negative tankemønstre og vaner, der er med til at forværre din stress.


Sammen vil vi udvikle et personligt stresshåndteringsprogram, der passer til din livsstil og dine mål. Dette kan blandt andet omfatte øvelser som mindfulness, afspændingsteknikker, træning og kost-ændringer. Vi vil også tale om tankemønstre, stressårsager og om nye mønstre og værdier.


Hos Stresshouse, vil du have en støttende og opmuntrende partner, som kan hjælpe dig med at navigere gennem stressede situationer og lære dig at håndtere stress på en mere positiv og sund måde. Du lærer at tage kontrol over din stress i stedet for at lade den styre dig.