Er du politiker og er ramt af stress?


Det er hårdt arbejde at være politiker – uanset om det er i en kommune, en region, eller man arbejder fuldtid med landspolitik. Mange forsøger forgæves at leve op til forventningerne og takle de udfordringer, det store arbejdspres giver. Det giver et højt arbejds-pres og desværre også ofte stress.


Jeg har gennem 12 år været kommunalpolitiker i tre forskellige kommuner, så jeg har et indgående kendskab til, hvilke store krav, der stilles til politikere. Min erfaring som politiker, sammen med min baggrund som stresscoach, kan hjælpe dig med at skabe en hverdag, hvor der er tid og overskud til det politiske arbejde – uden at du behøver at knække nakken på grund af det store arbejdspres, hvor dagsordenerne og bilagsmængden bare vokser.


Jeg hjælper dig med at forstå, hvad der forårsager din stress, og giver dig værktøjer og teknikker til at håndtere det på en sund og effektiv måde. Gennem samtaler og vejledning hjælper jeg dig med at identificere negative tankemønstre og vaner, der kan forværre din stress.


Vi samarbejder om at udvikle et personligt stresshåndterings-program, der passer til din livsstil og dine mål, fx gennem øvelser, afspændingsteknikker, træning og kostændringer, og vi arbejder med tankemønstre, stressårsager og værdier.


Hos Stresshouse, vil du have en støttende og opmuntrende partner, som kan hjælpe dig med at navigere gennem de svære situationer, og du lærer at tage kontrollen over din stress, i stedet for at lade den styre dig.